• Knjaževačka 158/1, Niš, Srbija
  • Blog

    Nekoliko reči o šrafovima...

    Šrafovi, šarafi, vijci

    Šrafovi, šarafi, vijci

    Šrafovi, šarafi, vijci…zovite ih kako hoćete, ali moderna industrija bez njih ne može ništa da spoji. 

    Šrafovska roba predstavlja materijal koji svaki majstor gotovo uvek ima pri ruci. Ovi sitni metalni materijali koriste se u različite svrhe, a mogu se implementirati na drvo, metal, plastiku, beton, zidove i gotovo sve druge površine.

    Kako biste svaki posao obavili sa lakoćom, neophodno je da obezbedite robu izrađenu od materijala visokog kvaliteta, koja će uspeti da vas isprati i tokom najzahtevnijih radnih zadataka.

    Šrafovi za drvo – efikasno obavljaju spajanje drvenih predmeta

    Vijci za ivericu imaju na sebi spiralni navoj zbog čega se pri bušenju rupa stvara navoj u dubini iverice, koji omogućava zavrtanje i odvrtanje bez negativnih efekata u vidu gubitka sile zatezanja. 

    Nakon neophodnog merenja dubine rupe koju je potrebno napraviti u iverici, vijak za drvo se namešta na odgovarajuću burgiju, zahvaljujući kojoj je moguće obaviti bušenje. Nakon uspešno obavljenog bušenja rupe, proces se završava ušrafjivanjem šrafa.

    Šraf za drvo je sastavni deo šrafovske robe specijalizovan za spajanje drvenih predmeta. Posao koji vijak za ivericu obavlja može se uraditi i sa običnim šrafovima, ali ne tako precizno, tačno i efikasno

    Bogata ponuda vijaka za drvo odličnog kvaliteta

    Vijci za drvo odličnih performansi se nalaze u našoj bogatoj ponudi, koju smo dodatno oplemenili kvalitetnim artiklima, sve potrebnijim profesionalnim majstorima i hobistima. Kvaliteni šrafovi za drvo velike snage se nalaze u našem bogatom asortimanu, gde se i sami možete uverite u širok izbor alata koji smo pripremili za vas. 

    Akcija

    Za avansne uplate odobravamo dodatni popust

    5posto

    Kontaktirajte nas

    Knjaževačka 158/1, 18000 Niš

    +381 18 577 521
    office@timsistemnis.rs

    Ponedeljak - Petak: 9:00 - 15:00
    Subota - Nedelja: Neradni dani

    Tim.Sistem