• Knjaževačka 158/1, Niš, Srbija
 • Blog

  Nekoliko reči o šrafovima...

  Šrafovi, šarafi, vijci

  Šrafovi, šarafi, vijci…zovite ih kako hoćete, ali moderna industrija bez njih ne može ništa da spoji. 

  Šrafovska roba predstavlja materijal koji svaki majstor gotovo uvek ima pri ruci. Ovi sitni metalni materijali koriste se u različite svrhe, a mogu se implementirati na drvo, metal, plastiku, beton, zidove i gotovo sve druge površine.

  Kako biste svaki posao obavili sa lakoćom, neophodno je da obezbedite robu izrađenu od materijala visokog kvaliteta, koja će uspeti da vas isprati i tokom najzahtevnijih radnih zadataka.

  Aparati i elektrode za varenje

  I dok je, do pre nekoliko godina, autogeno varenje bilo vrhunac za autolimare i radionice koje se bave održavanjem metalnih konstrukcija, danas su sve češće u upotrebi aparati za varenje sa CO2, odnosno karbon-dioksidom. Autogeno varenje jeste trajnije, jer se upotrebljava tzv. pun var, ali je potrebno imati znanje i izvežbanu ruku. CO2 zavarivanje podrazumeva tzv. tačkast var, jednostavnije ga je izvesti, a i kraće traje. Kakv ste majstor, to Vi sami znate, ali možda treba da razmislite o opciji koja Vam štedi i vreme i novac. Barem što se tiče mukotrpnog posla nabavke opreme i materijala.

  Prava burgija za svaku priliku

  Zavisno od materija koji obrađujete, morate odabrati različite burgije i postupke bušenja. Ovde ćete saznati koje burgije čemu služe.

  Akcija

  Za avansne uplate odobravamo dodatni popust

  5posto

  Kontaktirajte nas

  Knjaževačka 158/1, 18000 Niš

  +381 18 577 521
  office@timsistemnis.rs

  Ponedeljak - Petak: 9:00 - 15:00
  Subota - Nedelja: Neradni dani

  Tim.Sistem